DECLARATIA DE POLITICA DE CALITATE

- Clientii nostri nu cumpara din UZTEL numai produse, ci si solutii pentru problemele lor.

- UZTEL este cunoscuta in lume prin inalta calitate a produselor sale, prin termene de livrare scurte si prin adaptabilitate la cerintele pietei.

- UZTEL acorda prioritate cerintelor de calitate prin mentinerea si imbunatatirea continua a   Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardele internationale ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001 si API Spec. Q1.

 


            PROTECTIA MEDIULUI, SANATATE, PROTECTIA MUNCII

 

 Problemele legate de protectia mediului reprezinta o provocare a vremurilor noastre. Protejarea naturii si lupta impotriva poluarii reprezinta o sarcina de onoare, o conditie care trebuie indeplinita de catre orice companie care intentioneaza sa ramana prezenta in afaceri pentru cat mai mult timp.

Succesul nostru este datorat grijii permanente de a imbunatati protectia mediului si de a asigura un climat de sanatate, siguranta si calitate a vietii la nivelul asteptarilor.

Am pus la punct o politica de dezvoltare a principalelor sectoare de productie, avand in vedere in acelasi timp si necesitatea ca aceasta dezvoltare sa fie compatibila cu programele de protectie a mediului.

  

            PERSONALUL FIRMEI, MOTORUL ORICAREI AFACERI

 

            Personalul firmei reprezinta motorul oricarei afaceri. Creativitatea, spiritul de inovare, energia si motivarea personalului reprezinta cheia care conduce la succes. De aceea noi incercam sa-i asiguram toate conditiile necesare pentru dezvoltarea competentelor profesionale, continua pregatire profesionala constituind un important element al acestei strategii. Promovarea si recompensele pentru salariati sunt facute pe baza unui sistem de evaluare care este bazat pe meritul personal.

| + -