Departamentul UZTEL SERVICES are ca obiect de activitate servicii de AFTERMARKET pentru echipamente petroliere de fabricatie UZTEL si nu numai.

     Scopul nostru este acela de a veni in intampinarea nevoilor Dumneavoastra de a reduce costul total de proprietate al echipamentelor pe care le detineti, prin maximizarea duratei de viata si a performantelor acestora, oferindu-va servicii si produse de calitate precum si modalitati de plata convenabile.

     Activitatea noastra are avantajul unui substantial suport acumulat in timp - UZTEL SA avand o bogata experienta si traditie in domeniul fabricarii si repararii utilajului petrolier -  suport materializat prin baza tehnica, sistemul de calitate, laboratoarele si echipamentele de inspectie, standuri de proba moderne si nu in ultimul rand piese de schimb originale, de cea mai buna calitate.UZTEL  SERVICES  ofera solutia profesionista in  domeniul serviciilor AFTERMARKET, demna de investitia dumneavoastra.

Suportul Aftermarket pentru echipamentul petrolier, include:
aft12

 

-      Piese de schimb

-      Service

-      Mentenanta

-      Refabricare

-      Inchiriere echipamente

-      Suport tehnic

 

 

 Oferim suport AFTERMARKET pentru:

 

-   Robinete, conform API 6A &  API 6D

 -   Echipamente pentru gura sondei, conform  API 6A si alte standarde

 -   Prevenitoare de eruptie, conform API 16A

 -   Statii de comanda hidraulice, conform API 16D

 -   Manifolduri de prevenire a eruptiilor, conform API 16C

 -   Instalatii pentru circulatia noroiului de foraj, Scule de foraj, Macarale
 

aft1

aft2

 

 

 

 

Piese de schimb

 

Pur si simplu, piesele de schimb sunt acolo atunci cand aveti nevoie de ele. Printr-o continua inventariere, ne asiguram ca tehnicienii nostri au piese de schimb disponibile imediat pentru service si reparatii de urgenta.

Stocul din depozitul nostru are in permanenta piese de schimb pentru majoritatea produselor UZTEL.

 

 

 

 

 

Operatiuni de Service  sunt disponibile pentru reparatii la sonda, instalarea echipamentelor si suport tehnic. Atunci cand reparatiile nu sunt posibile la fata locului, ele pot fi efectuate in atelierele UZTEL.

 

 

 

 

 

 


aft3


aft4

 

 

Piesele de schimb precum si operatiunile de reparatii/service vor fi insotite de certificate de calitate conform normelor in vigoare

 

 

 Mentenanta

 

 

UZTEL SERVICES furnizeaza servicii de intretinere periodica a echipamentelor ce asigura o calitate constanta, minimizeaza stationarile neproductive cauzate de defectarea nesteptata si va extinde durata lor de viata utila.

Serviciile noastre de mentenanta sunt atent concepute pentru a proteja pe deplin investitiile Dumneavoastra si a va economisi banii.


aft5

aft6

 

 

Refabricare

 

UZTEL SERVICES ofera o gama completa de servicii de refabricare  pentru mai multe tipuri si branduri de  echipament petrolier, nu doar pentru produsele UZTEL.

 Facilitatile UZTEL asigura echipamentele necesare, materiale si personal specializat pentru a refabrica si testa orice echipament, rapid si eficient.

 Rezultatul final este similar cu un produs nou, cu garantii si suport de instalare la un pret substantial redus, ce va asigura extinderea perioadei de viata utila.

 

 

 

aft7

Inchiriere echipamente

 

Pentru echipamentele inchiriate, de fabricatie UZTEL, tehnicienii nostri certificati sunt prezenti in timpul instalarii pentru a se asigura ca sunt puse in mod corespunzator in functiune si pe deplin operationale.

aft8

 

Serviciile de inchiriere pot include:

-     Supraveghere la instalarea echipamentelor

-     Service la punerea in functiune  si testare

-     Suport tehnic si instruire  operatoriaft9aft10

 

 

AVANTAJE

 

Disponibil oricand si oriunde, suportul nostru Aftermarket reprezinta valoare-adaugata la calitate.

Prin intermediul celor sase domenii principale de activitate, UZTEL SERVICES ofera solutii flexibile care scad costul total de proprietate al echipamentelor.

 

Contati pe UZTEL SERVICES pentru piese de schimb de calitate, reparatii si service la sonda, intretinere si suport tehnic si veti imbunatatii performantele si durata de viata utila a echipamentelor dumneavoastra.

 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
| + -